Max 15 min.: Fiskedeller med pastapesto og kålsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 grampennepasta med fuldkorn
  • 90 gramgrøn pesto
  • 400 gramfiskefars
  • 200 gramgulerødder*
  • 0.5 stkspidskål
  • 300 gramblomkålsris
  • 100 gramfeta i tern
  • 50 gramsolsikkekerner*
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskedeller er et hit hos de fleste børn - og voksne! Her har vi lavet lynhurtige fiskedeller af færdig fiskefars og serveret dem med pasta vendt i pesto og en grov kålsalat med feta og solsikkekerner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og vend dem herefter med pesto.

2. Varm en pande op med en blanding af oliven- og rapsolie. Dyp en ske i en kop vand og form fiskedeller af farsen. Lad dem stege til de har en fast konsistens og en gylden og sprød overflade.

3. Skræl gulerødderne imens dellerne steger. Snit gulerødder og spidskål fint - brug evt. et mandolinjern.

4. Vend snittet spidskål, gulerødder, blomkålsris, feta og solsikkekerner sammen med en god sjat olivenolie, salt og peber.

5. Server de lune fiskedeller med pastapesto, grov kålsalat og citronbåde. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre