Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Nem aftensmad! Færdigstegte fiskedeller på rugbrød, toppet med hjemmerørt remoulade og serveret med coleslaw som tilbehør. Tryk på kokkehuerne for at lave dele af opskriften selv. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfærdig coleslaw
- 2 dlmayonnaise
- 100 grampickles
- 0.5 spskkarry
- 0.5 stkagurk
- 20 gramsalatmix
- 4 stkfiskefrikadeller
- 6 skiverugbrød
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Vend den færdigsnittede kål sammen med den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.2
Rør mayonnaise, pickles og karry sammen i en skål.3
Skyl agurken og salaten. Skær agurken og fiskefrikadellerne i skiver.4
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien lave deres eget stykke yndlings-smørrebrød. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen.
Ekstra smag: Top med frisklippet dild og lidt citronsaft.