Max 15 min.: Fiskedeller på rugbrød med hjemmerørt remo og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nem aftensmad! Færdigstegte fiskedeller på rugbrød, toppet med hjemmerørt remoulade og serveret med coleslaw som tilbehør. Tryk på kokkehuerne for at lave dele af opskriften selv. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Vend den færdigsnittede kål sammen med den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.

2. Rør mayonnaise, pickles og karry sammen i en skål.

3. Skyl agurken og salaten. Skær agurken og fiskefrikadellerne i skiver.

4. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien lave deres eget stykke yndlings-smørrebrød. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen. Ekstra smag: Top med frisklippet dild og lidt citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre