Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
I dag står den på sprøde fiskefileter serveret på rugbrød med remoulade, salat og tomat. Du kan også vælge at servere æggene på rugbrød med mayo. Hertil clementiner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 Steg fiskefileterne i en god blanding af smør og olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne. Hvis du ikke synes, at fiskefileterne bliver stegt overalt, så tilsæt lidt mere fedtstof. De er nogen fedttørstige krabater, er de!
2 Kog æggene i ca. 9 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.
3 Skyl salaten og del i blade. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Pil clementinerne og del dem i både.
4 Rist rugbrødet i en brødrister eller i ovnen, hvis du synes. Du kan også servere rugbrødet koldt.
5 Server fiskefileter og kogte æg på rugbrød med salat, tomater, mayo og remoulade og clementiner som "gnavergrønt". Velbekomme!
Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at dele salaten i blade, skære tomaterne i skiver og dele clementinerne i både.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



