Max 15 min.: Fiskefrikadeller med ristet rugbrød og hjemmerørt remo

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 pottedild
  • 400 gramfiskefars
  • 100 grampickles
  • 4 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 400 gramgulerødder*
  • 0.5 stkagurk
  • 6 skiverugbrød
  • 1 stkcitron
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Fiskedeller er en favorit i mange børnefamilier. Her har vi brugt færdig fiskefars og rørt den med friskhakket dild. Dellerne serverer vi med ristet rugbrød og hjemmerørt remoulade. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl dilden og hak den fint. Rør fiskefarsen sammen med den hakkede dild. Varm en pande op med rapsolie og form små frikadeller med en ske. Steg frikadellerne på begge sider, til de er sprøde og gyldne.

2. Imens fiskefrikadellerne steger: Rør pickles, mayonnaise og karry sammen. Skræl gulerødderne og skyl agurken. Skær gulerødder og agurk i stave.

3. Rist rugbrødet på en brødrister eller i ovnen.

4. Server de lune fiskefrikadeller med ristet rugbrød, hjemmerørt remoulade, citronbåde og grønt som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre remouladen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre