Max 15. min.: Frikadellesandwich med syltede agurker og kålsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 0.5 stkspidskål
  • 300 gramgulerødder
  • 2 stkæbler
  • 8 skiverugbrød
  • 125 gramfriskost med hvidløg
  •  agurkesalat
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15. min.: Frikadellesandwich med syltede agurker og kålsalat

I samarbejde med

En opskrift med minimalt strømforbrug. Lækre frikadellesandwich med friskost, syltede agurker og kålsalat. Du skal kun lige lynstege dellerne i ca. fem minutter - eller du kan spise dem kolde. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfærdige kalkun- og kyllingefrikadeller
  • 0.5 stkspidskål
  • 300 gramgulerødder
  • 2 stkæbler
  • 8 skiverugbrød
  • 125 gramfriskost med hvidløg
  •  agurkesalat
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Lun frikadellerne enten i mikroovnen eller steg dem et par minutter på hver side på en pande i lidt olivenolie.

2. Skyl spidskålet og skær det i tynde strimler. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl æblerne og skær dem i tern. Bland spidskål, gulerødder, æbler og en valgfri dressing.

3. Smør rugbrødet med friskost, top med frikadeller i skiver og agurkesalat og server med kålsalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i skiver eller tern. De kan også smøre deres egen sandwich.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre