Max 15 min.: Frisk pasta med pølser og fajita-grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frisk pasta med pølser og fajita-grønt

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Denne pastaret tager kun 15 minutter at lave, og vi har blandt andet brugt en færdig økologisk pizzasauce og en krydret grøntsagsblanding med krydderier, der giver den lækreste sauce. Fajitablandingen fås på frost i REMA 1000, og hvis ikke du kan finde den, så nap en anden frossen grøntsagsmix og tilføj lidt paprika eller andre krydderier. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skær grillpølserne i mundrette bidder og steg dem i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde til de har fået lidt farve.

3. Tilsæt den frosne fajita-blanding og steg i ca. 5 minutter.

4. Tilsæt tomatsaucen, hæld vand i glasset med pizzasauce og ryst det, så du får alt med, og tilsæt også dette i saucen.

5. Lad saucen småsimre og smag til med salt og peber.

6. Server den friske pasta i dybe tallerkener med den lækre grøntsagsauce med pølser på toppen og evt. lidt grønt, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære pølserne i mundrette stykker, røre i saucen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre