Max 15 min.: Fuldkornsburger med sommerslaw og kogte bønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 literkogende vand
  • 500 gramhakket oksekød
  • 500 gramfrosne bønner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 2 stkløg
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Fuldkornsburger med sommerslaw og kogte bønner

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker og mættende fuldkornsburger fyldt med salat, bøf af oksekød, løg og sommerslaw. Serveret med kogte bønner som tilbehør. Kan du ikke få sommerslaw, kan du bruge almindelig coleslaw. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 literkogende vand
  • 500 gramhakket oksekød
  • 500 gramfrosne bønner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 2 stkløg
  • 350 gramfærdig sommerslaw
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog vand i en elkedel - det skal bruges til bønnerne lidt senere.

2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller find brødristeren frem til burgerbollerne

3. Form bøffer af kødet, så de passer til burgerbollerne. Krydr dem med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande til de er rosa eller gennemstegte.

4. Giv de grønne bønner et hurtigt opkog på ca. 2-3 minutter.

5. Skyl salaten og riv bladene af i store stykker. Skær løg i ringe. Bland den færdige coleslaw med dressingen.

6. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

7. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at ordne grøntsager og blande salaten. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre