Max 15 min.: Håndmadder med fiskedeller. Hertil vindruer og coleslaw.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Håndmadder med fiskedeller. Hertil vindruer og coleslaw.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Nogle gange må det gerne være virkelig nemt! Klassiske rugbrødsmadder med fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade på toppen. Serveret med vindruer og en hurtig coleslaw med dild som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skyl dilden og hak den fint. Vend dilden sammen med coleslawen, den tilhørende dressing og lidt olivenolie.

2. Kom pickles, mayonnaise og karry i en skål og blend det hele til en grov remoulade med en stavblender eller minihakker.

3. Skyl vindruerne og skær fiskedellerne i skiver.

4. Server fiskedellerne på rugbrød med hjemmerørt remoulade og vindruer og coleslaw som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Top med dild og citron.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre