Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Kold nudelsalat med masser af friske grøntsager som vi blander med en asiatisk inspireret dressing og topper med mandler og svinekød i strimler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- fuldkornsnudler
- 300 gramnakkekoteletter
- 150 gramedamamebønner
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 0.5 stkspidskål
- 1 dlsoya
- 1 dlsød chilisauce
- 1 fedhvidløg
- 2 stk lime
- 2 spskrapsolie
- 0.5 pottefriske koriander
- 50 grammandler
- salt
Fremgangsmåde
1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem derefter straks med koldt vand, så de køler af. Stil dem til side.2
Steg eller grill koteletterne som anvist på pakken. Skær dem herefter i tynde skiver.3
Kog vand i en elkedel og overhæld edamamebønnerne med kogende vand til de er tøet op. Skyl agurk og peberfrugt og befri peberfrugten for kerner. Skær begge dele i mundrette bidder. Skyl spidskålet og skær det i tynde strimler.4
Kom soya, sød chilisauce, hvidløg, limesaft og olie i enten en minihakker eller brug en stavblender. Giv det hele en god snurretur. Smag til med lidt salt.5
Bland nu grøntsager, hakkede friske koriander, nudler, dressing og mandler eller peanuts sammen i en skål og server med tynde skiver koteletter på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til minre børn i køkkenet: Lad dine børn tage kernerne ud af peberfrugten og skære den i strimler.
Friske koriander er noget, som deler vandene, så hvis du ikke er på korianderholdet, så kan det sagtens undlades.