Max 15 min.: Klassisk burger. Hertil edamamebønner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 literkogende vand
  • 500 gramfærdigformede hakkebøffer
  • 100 gramcheddar i skiver
  • 300 gramedamamebønner
  • 70 gramfærdig salatmix
  • 3 stktomater
  • 4 stkburgerboller
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er næsten for nemt! I dag bruger vi færdigformede bøffer, som blot skal steges på en pande. Derudover skal du kun lige snitte lidt grønt, lune brød og opvarme edamamebønner - og vupti, så er er der aftensmad. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog vand i en elkedel, som du skal bruge til edamamebønnerne lidt senere.

2. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller find brødristeren frem til burgerbollerne.

3. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande, til de er rosa eller gennemstegte. Når du har stegt bøfferne på begge sider, og de er næsten færdige, så læg en skive ost eller to på bøfferne til dem, der er til det. Så når osten lige at smelte en anelse inden serveringen.

4. Hæld kogende vand over edamamebønner i en skål og lad dem stå til serveringen. Drys med lidt salt.

5. Skyl salat og tomater. Skær i skiver, både og strimler, som du nu synes, grøntsagerne skal være. Hvis du er til løg i burgeren, så husk at skære lidt løgringe til.

6. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

7. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at ordne grøntsager. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre