Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Mums! Lækker og hurtig aftensmad med færdigpanerede kyllingeschnitzler, som vi serverer med pastasalat og hjemmelavet persillepesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 300 grampanerede kyllingeschnitzler
- 0.5 pottepersille
- 1 fedhvidløg
- 0.5 dlrapsolie
- 40 gramsolsikkekerner
- 1 stkavocado
- 150 gramløse majs
- 320 gramspæd kålsalat m. dressing
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Overhæld den herefter med koldt vand.2
Steg kyllingeschnitzlerne efter anvisningen på pakken.3
Skyl persillen og blend det i en stavblender sammen med hvidløg, rapsolie og solsikkekerner. Smag til med salt og peber.4
Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Dræn majsene. Bland avocado og majs sammen med pasta, færdigsnittet salat, den tilhørende dressing og persillepesto.5
Server pastasalaten med kyllingeschnitzlerne til. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern.