Max 15 min: Kyllingeschnitzler med pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 300 grampanerede kyllingeschnitzler
  • 0.5 pottepersille
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlrapsolie
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 1 stkavocado
  • 150 gramløse majs
  • 320 gramspæd kålsalat m. dressing
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min: Kyllingeschnitzler med pastasalat

I samarbejde med

Mums! Lækker og hurtig aftensmad med færdigpanerede kyllingeschnitzler, som vi serverer med pastasalat og hjemmelavet persillepesto. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 300 grampanerede kyllingeschnitzler
  • 0.5 pottepersille
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 dlrapsolie
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 1 stkavocado
  • 150 gramløse majs
  • 320 gramspæd kålsalat m. dressing
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Overhæld den herefter med koldt vand.

2. Steg kyllingeschnitzlerne efter anvisningen på pakken.

3. Skyl persillen og blend det i en stavblender sammen med hvidløg, rapsolie og solsikkekerner. Smag til med salt og peber.

4. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i tern. Dræn majsene. Bland avocado og majs sammen med pasta, færdigsnittet salat, den tilhørende dressing og persillepesto.

5. Server pastasalaten med kyllingeschnitzlerne til. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre