Max 15 min.: Minipizzaer med tomat og salat. Hertil majs, gulerodsstave og hummus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stknapoli pitabrød
  • 2 stktomater
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 140 gramrevet ost
  • 2 stkmajskolber
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 300 gramgulerødder
  • 200 gramhummus
  •  cremefraichedressing
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Minipizzaer med tomat og salat. Hertil majs, gulerodsstave og hummus.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Lynhurtige minipizzaer med tomatskiver og revet mozzarella toppet med icebergsalat og dressing. Serveret med majskolber, gulerodsstave og hummus som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 4 stknapoli pitabrød
  • 2 stktomater
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 140 gramrevet ost
  • 2 stkmajskolber
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 300 gramgulerødder
  • 200 gramhummus
  •  cremefraichedressing
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Flæk pizzabrødene. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Fordel pizzasaucen, tomatskiverne og revet mozzarella på brødene og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.

4. Imens minipizzaerne bager i ovnen: Fjern blade og hår fra majskolberne og skær dem i mindre stykker efter eget ønske. Kog dem i letsaltet vand i en gryde i 5-10 minutter.

5. Skyld icebergsalaten og snit den fint. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

6. Top minipizzaerne med icebergsalat og dressing og server med majskolber, gulerodsstave og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at toppe pizzaerne.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre