Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtige minipizzaer med tomatskiver og revet mozzarella toppet med icebergsalat og dressing. Serveret med majskolber, gulerodsstave og hummus som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stknapoli pitabrød
- 2 stktomater
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 140 gramrevet ost
- 2 stkmajskolber
- 0.5 stkicebergsalat
- 300 gramgulerødder
- 200 gramhummus
- cremefraichedressing
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Flæk pizzabrødene. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.3
Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Fordel pizzasaucen, tomatskiverne og revet mozzarella på brødene og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.4
Imens minipizzaerne bager i ovnen: Fjern blade og hår fra majskolberne og skær dem i mindre stykker efter eget ønske. Kog dem i letsaltet vand i en gryde i 5-10 minutter.5
Skyld icebergsalaten og snit den fint. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.6
Top minipizzaerne med icebergsalat og dressing og server med majskolber, gulerodsstave og hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe til med at toppe pizzaerne.