Max 15 min.: Ristet rugbrød med æggesalat. Hertil gnavegrønt og humus.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 7 stkæg
  • 1 pottepurløg
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskkarry
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkagurk
  • 8 skiverugbrød
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Ristet rugbrød med æggesalat. Hertil gnavegrønt og humus.

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

En skøn hjemmelavet æggesalat med æg, mayonnaise, creme fraiche, karry og purløg serveret på sprødristet rugbrød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 7 stkæg
  • 1 pottepurløg
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskkarry
  • 300 gramgulerødder
  • 1 stkagurk
  • 8 skiverugbrød
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog æggene i en gryde i ca. 9 min. og overhæld dem med koldt vand.

2. Imens æggene koger: Skyl purløget og hak det fint. Rør mayonnaise, creme fraiche, karry og purløg sammen i en skål.

3. Skræl gulerødderne og skyl agurken. Skær gulerødderne og agurken i stave.

4. Pil skrællen af æggene og hak dem i tern. Vend dem herefter i karrydressingen og smag til med salt og peber.

5. Rist rugbrødet i ovnen eller på en brødrister.

6. Server æggesalaten på ristet rugbrød med gnavegrønt og hummus som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tip til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og skylle agurken.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre