Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Mega nemt: Ristet torskerogn på rugbrød med remoulade på toppen. Serveret med en simpel råkost med gulerødder og æbler til. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramtorskerogn
- 300 gramgulerødder
- 4 stkæbler
- 1 stkcitron
- 8 skiverugbrød
- olivenolie
- remoulade
Fremgangsmåde
1
Skær torskerognen i skiver og rist dem på begge sider på en pande med lidt olie.2
Skræl gulererødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Bland salaten med lidt olie og saften fra en halv citron og smag til med salt og peber.3
Rist rugbrødet på en pande i lidt olie eller server det koldt.4
Server torskerogn i skiver på rugbrød med remoulade på toppen, en skive citron og råkost som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vende torskerognen på panden. De kan også skrælle gulerødderne.