Max 15 min.: Torskerogn på rugbrød med remo. Hertil råkost.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Torskerogn på rugbrød med remo. Hertil råkost.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Mega nemt: Ristet torskerogn på rugbrød med remoulade på toppen. Serveret med en simpel råkost med gulerødder og æbler til. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skær torskerognen i skiver og rist dem på begge sider på en pande med lidt olie.

2. Skræl gulererødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Bland salaten med lidt olie og saften fra en halv citron og smag til med salt og peber.

3. Rist rugbrødet på en pande i lidt olie eller server det koldt.

4. Server torskerogn i skiver på rugbrød med remoulade på toppen, en skive citron og råkost som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at vende torskerognen på panden. De kan også skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre