Mørbradgryde med græskar og ris - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nemmere bliver det ikke! Du skal blot opvarme resterne fra gårsdagens mørbradgryde og lave en hurtig salat - så er der aftensmad. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra gårdsdagens mørbradgryde.

3. Rist imens hasselnødderne på en tør pande og lad dem køle af på en tallerken.

4. Skyl salat og skræl appelsinen og skær begge i mindre stykker. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Top salaten med hasselnødder og dressing.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad ungerne hjælpe med at skylle salaten og skære salat og appelsin i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre