Mørbradgryde med klatkager af kartoffelmos – dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De smager super godt, de her klatkager, vi har lavet af resterne fra gårdsdagens kartoffelmos. Klatkagerne serveres som tilbehør til mørbradgryden fra i går sammen med lyn-kogt broccoli. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bland den kolde kartoffelmos med æg, mel og lidt salt og peber. Steg klatter af mosen på en pande i lidt olivenolie til de er brune på begge sider.

2. Opvarm imens resterne fra gårdsdagens mørbradgryde.

3. Pluk buketter af broccolien i mindre stykker, skyl dem og kog dem i 3-5 minutter - eller efter smag. De skal være gennemvarme men stadig ha' bid.

4. Server mørbradgryden med klatkager og broccoli. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at plukke buketter af broccolien.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre