Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her får du opskriften på vores klassiske mørbradgryde med karry, bacon og æbler på dag to. Lynhurtig mad til travle dage. Her serveret med ris - og selvfølgelig ekstra cocktailpølser. For man må ALDRIG gå ned på cocktailpølser. Velbekomme :o)
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- mørbradgryde
- 1 pakkecocktailpølser
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Varm imens mørbradgryden op i en anden gryde - eller i mikroovnen. Steg cocktailpølserne på en tør pande og lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle.2
Server den varme mørbradgryde med ris som tilbehør, de stegte cocktailpølser og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.3
Velbekomme :o)Tip
Hvis du har lyst til andet tilbehør end ris, kan du f.eks. servere mørbradgryden med en hurtig og lækker kartoffel- gulerodsmos. Du finder opskriften her.