Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Lynhurtige pizzaer med krydrede oksestykker og mozzarella, som vi serverer med en hurtig broccolisalat med smuldret feta. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stknapoli pitabrød
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 280 gramkalvegrillsticks
- 2 kuglemozzarella
- 0.5 spsktørret oregano
- 265 gramfærdig broccolisalat
- 100 grampuck hvid ost
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 250 grader varmluft.2
Skær pitabrødet op og del det i to halvdele - ligesom når du åbner et normalt pitabrød. Her skal du blot skære det helt igennem, så du får to lige store halvdele. Læg de to halvdele med den bagte side nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.3
Fordel pizzasauce på hver pizzabund. Skær kalvesticks i små stykker og top brødene med kalvestykker, mozzarella i små stykker og oregano. Bag minipizzaerne i ca. 10 minutter til osten er gylden.4
Bland den færdige salat med den medfølgende dressing. Top med smuldret feta.5
Server pizzaerne med salaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære oksesticks i mindre stykker. De kan også toppe pizzaerne med fyldet.