Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Pizzasnegle er perfekte til madpakken eller på bilturen i ferier og weekender. Kom pizzasneglene i en frysepose og frys dem ned, så kan de nemt tøs op, når der er brug for det. Det tager ca. en time at tø pizzasneglene op. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 grampizzadej
- 380 gramøkologisk pizzasauce
- 280 gramhamburgerryg i skiver
- 150 gramrevet cheddar
- 0.5 spsktørret oregano
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Del dejen i to og rul hver del ud på et meldækket bord til et aflangt stykke på ca. 30 x 40 cm.3
Fordel pizzasauce, hamburgerryg, revet ost og oregano på de to stykker dej - bortset fra de øverste fem centimeter på den lange led. De skal bruges til at lukke med. Rul forsigtigt dejen fast sammen som en roulade. Skær evt. de to lidt ujævne ender af. Del derefter hver rulle i 16 stykker.4
Læg stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem lidt flade med hånden. Lad pizzasneglene hvile i 15 min. under lidt køkkenrulle eller et viskestykke, der kan tåle lidt tomatsauce!5
Bag pizzasneglene i ovnen i ca. 15 minutter til de er gyldne på toppen. Så må der guffes. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Det er lige før, at dine børn kan lave det hele selv!