Okseburgere med cheddar, fritter og vandmelon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Okseburgere med cheddar, fritter og vandmelon

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Saftige burgere med cheddar serveret med hjemmelavede fritter og vandmelon. Vi har brugt færdigformede bøffer, men du kan selvfølgelig også forme dine egne. Har du en rest forårsløg tilovers, kan du også bruge dem i burgerne. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 240 grader varmluft. Skyl bagekartoflerne og skær dem enten i både eller i stave. Vend dem med en god sjat olie og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ca. 30 minutter.

2. Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være. Skær melonen i skiver og server dem som tilbehør.

3. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande eller grillen, til de er rosa eller gennemstegte. Når du har stegt bøfferne på begge sider, og de er næsten færdige, så læg en skive ost eller to på bøfferne til dem, der er til det. Så når osten lige at smelte en anelse inden serveringen.

4. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren eller på grillen.

5. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsager i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre