Pad thai, laks og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Endnu en hurtig og lækker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mængdeangivelser på ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift på en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mængden af ingredienser, så de passer til netop dit barn. Husk også, at du altid kan udskifte en type brød med en anden, eller erstatte en slags pålæg med en anden favorit. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Pak lidt pad thai fra gårsdagens aftensmad i en bøtte. Husk bestik! Smør rugbrødet med friskost og top med røget laks og agurker i skiver. Pak vaskede jordbær, æbler og lækre, friske ærter i madpakken sammen med et pølsehorn.

2. Velbekomme!

Tip

Som altid, hos Mambeno, kan du vælge at købe alle ingredienser færdige i supermarkedet. Men du kan også lave en del selv. Prøv f.eks. at lave dine egne pølsehorn efter vores lette opskrift. Klik på kokkehuen i ingredienslisten, så får du opskriften og kan tilføje ingredienserne til din indkøbsliste. Smart, ik' :o)?

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre