Pad thai, laks og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Endnu en hurtig og lÌkker madpakke fra Mambeno! Der er ikke mÌngdeangivelser pü ingredienserne i vores madpakkeopskrifter, da børns appetit er meget forskellig. Hvis du overfører en madplan eller en opskrift pü en madpakke til indkøbslisten, skal du derfor lige huske at justere mÌngden af ingredienser, sü de passer til netop dit barn. Husk ogsü, at du altid kan udskifte en type brød med en anden, eller erstatte en slags pülÌg med en anden favorit. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Pak lidt pad thai fra gürsdagens aftensmad i en bøtte. Husk bestik! Smør rugbrødet med friskost og top med røget laks og agurker i skiver. Pak vaskede jordbÌr, Ìbler og lÌkre, friske Ìrter i madpakken sammen med et pølsehorn.

2. Velbekomme!

Tips

Som altid, hos Mambeno, kan du vÌlge at købe alle ingredienser fÌrdige i supermarkedet. Men du kan ogsü lave en del selv. Prøv f.eks. at lave dine egne pølsehorn efter vores lette opskrift. Klik pü kokkehuen i ingredienslisten, sü für du opskriften og kan tilføje ingredienserne til din indkøbsliste. Smart, ik' :o)?

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre