Pandepizza med kylling og bacon

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 kuglemozzarella
  • 250 gramkyllingefilet
  • 400 grampizzadej
  • 8 spsktomatsauce til pizza
  • 200 grambacon i tern
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pandepizza med kylling og bacon

I samarbejde med

3.4, Meget populær

Tryk her og se videoen hvor vi laver opskriften fra start til slut for børn. Pandepizza er MEGA nem at lave og vildt lækker. Vi har toppet denne udgave med kylling, bacon, grøn peberfrugt og så selvfølgelig mozzarella! Opskriften er ekstra nem, så ungerne kan få deres egen maddag - eller assistere mor og far i køkkenet. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 kuglemozzarella
  • 250 gramkyllingefilet
  • 400 grampizzadej
  • 8 spsktomatsauce til pizza
  • 200 grambacon i tern
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  •  olivenolie
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 250 grader over- og undervarme (det er symbolet med de to vandrette streger). Eller tænd ovnen på laveste grilltrin. Skyl peberfrugten, rens den for kerner og skær den i tynde strimler. Riv mozzarellaen i små stykker. Stil begge dele til side.

2. Brug nu et andet spækbræt og en anden kniv til kyllingen. Skær kyllingen i helt tynde strimler, krydr med salt og peber og steg i lidt olivenolie på en pande sammen med baconen i et par minutter, til det er næsten gennemstegt - resten klares i ovnen. Hæld det stegte kød over på en tallerken - og husk altid at vaske fingre og køkkenredskaber, når du har rørt ved råt kød og hold det adskilt fra grøntsagerne.

3. Rul pizzadejen ud til runde pizzabunde, der passer til din største og bedste slip-let pande.

4. Hæld lidt mere olie på panden og læg forsigtigt den udrullede pizzadej på. Lad den stege et par minutter på den ene side, til den har taget farve. Vend den efterfølgende og steg videre på den anden side, til den også er blevet smukt lysebrun. Læg herefter pizzabunden på en bageplade beklædt med bagepapir.

5. Smør tomatsauce på pizzabunden - undlad de yderste to centimeter. Top med bacon, kylling, peberfrugt og mozzarella i små stykker. Giv pizzaen en tur i ovnen til osten er smeltet og kødet gennemstegt. Det tager ca. 7-10 minutter. Lav i mellemtiden den næste pizza.

6. Tag pizzaen ud og gentag indtil der ikke er mere dej tilbage. Et lille tip til at skære pizzaen ud er at bruge en ren køkkensaks. Det er super nemt at klippe pizzastykker ud fremfor at skære.

7. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave. Servér pizzaerne med skrællede gulerødder og skyllet agurk i stave som gnavergrønt. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad ungerne smøre tomatsauce på bundene. De kan også skære peberfrugten i strimler og rive mozzarella i mindre stykker. Selvfølgelig kan de også komme alt topping på pizzaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre