Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En anderledes og lækker udgave af den klassiske fiskedelle. Paneringen giver dellerne en lækker sprød stegeskorpe, og vi serverer dem med fyldig pastasalat med masser af grøntsager og en pestodressing som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramfuldkornspastaskruer
- 100 gramrasp
- 400 gramfiskefars
- 400 gramgrønne bønner
- 3 stkpære
- 1 stkavocado
- 0.25 stkspidskål
- 200 gramgrønne oliven med paprika
- 130 gramgrøn pesto
- smør
- olivenolie
- peber
- remoulade
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl dem herefter straks under koldt vand, så de køler af og ikke koger videre.2
Hæld rasp i en flad tallerken. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen og vend dem herefter i raspen. Opvarm en pande med en god klat smør og olivenolie og steg dellerne sprøde.3
Kog bønnerne i saltet vand i 3-5 minutter og skyl dem herefter straks under koldt vand, så de køler af og ikke koger videre. Brug halvdelen i salaten og server resten som tilbehør.4
Skyl pærerne og skær dem tern. Flæk avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i skiver. Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler. Vend pærer, spidskål, bønner, avocado, oliven og pesto sammen med pastaen. Smag til med salt og peber.5
Server de panerede fiskedeller med remo og pastasalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære pærerne i tern. De kan også skære avocado i skiver.