Panerede fiskedeller med fyldig pastasalat og pestodressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 350 gramfuldkornspastaskruer
  • 100 gramrasp
  • 400 gramfiskefars
  • 400 gramgrønne bønner
  • 3 stkpære
  • 1 stkavocado
  • 0.25 stkspidskål
  • 200 gramgrønne oliven med paprika
  • 130 gramgrøn pesto
  •  smør
  •  olivenolie
  •  peber
  •  remoulade
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Panerede fiskedeller med fyldig pastasalat og pestodressing

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En anderledes og lækker udgave af den klassiske fiskedelle. Paneringen giver dellerne en lækker sprød stegeskorpe, og vi serverer dem med fyldig pastasalat med masser af grøntsager og en pestodressing som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 350 gramfuldkornspastaskruer
  • 100 gramrasp
  • 400 gramfiskefars
  • 400 gramgrønne bønner
  • 3 stkpære
  • 1 stkavocado
  • 0.25 stkspidskål
  • 200 gramgrønne oliven med paprika
  • 130 gramgrøn pesto
  •  smør
  •  olivenolie
  •  peber
  •  remoulade

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl dem herefter straks under koldt vand, så de køler af og ikke koger videre.

2. Hæld rasp i en flad tallerken. Dyp en ske i en kop med vand og form fine fiskedeller af farsen med skeen og håndfladen og vend dem herefter i raspen. Opvarm en pande med en god klat smør og olivenolie og steg dellerne sprøde.

3. Kog bønnerne i saltet vand i 3-5 minutter og skyl dem herefter straks under koldt vand, så de køler af og ikke koger videre. Brug halvdelen i salaten og server resten som tilbehør.

4. Skyl pærerne og skær dem tern. Flæk avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i skiver. Skyl spidskålen og skær den i tynde strimler. Vend pærer, spidskål, bønner, avocado, oliven og pesto sammen med pastaen. Smag til med salt og peber.

5. Server de panerede fiskedeller med remo og pastasalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære pærerne i tern. De kan også skære avocado i skiver.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.