Parmasandwich, hamburgerryg og snacks

Ingredienser

  •  groft sandwichbrød
  •  aioli
  •  salat efter eget valg
  •  tomat
  •  mozzarella
  •  parma- eller serranoskinke
  •  avocado
  •  rugbrød
  •  hamburgerryg
  •  gul peberfrugt
  •  kirsebær
  •  nøddemix med kakao
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Parmasandwich, hamburgerryg og snacks

I samarbejde med

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  groft sandwichbrød
  •  aioli
  •  salat efter eget valg
  •  tomat
  •  mozzarella
  •  parma- eller serranoskinke
  •  avocado
  •  rugbrød
  •  hamburgerryg
  •  gul peberfrugt
  •  kirsebær
  •  nøddemix med kakao

Fremgangsmåde

1. Smør to skiver sandwichbrød med aioli. Læg dem sammen med skyllet salat, tomater i skiver, mozzarella og parmaskinke. Har du lidt tid tilovers, så giv sandwichen en tur i toasteren, hvis du har sådan en. Men hey! Det er helt ok at springe over!

2. Mos lidt avocado med en gaffel og smør det på et stykke rugbrød. Top med hamburgerryg og lidt vasket tomat i skiver. Slut evt. af med lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

3. Pak lidt vasket peberfrugt, skåret i stave, i madpakken sammen med aioli som dip. Slut af med lidt skyllede kirsebær og vores lækre og hurtige nøddemix.

4. Velbekomme :o)

Tip

Hos Mambeno forsøger vi ikke at være fanatiske i den ene eller anden retning, men vi anbefaler alligevel, at du køber så mange pålægsprodukter, som f.eks. leverpostej og forarbejdet kødpålæg, i den økologiske version, hvis ungerne ofte får det med i madpakken. De økologiske udgaver indeholder ikke nitrit, der mistænkes for at være kræftfremkaldende i for store mængder.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre