Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Denne pastaret er super lækker og en virkelig god måde at få brugt resterne fra andestegen på. Med appelsiner, dadler og valnødder på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 1 stkløg
- 100 gramdadler
- 4 stkappelsin
- rester fra andestegen
- 1 dlkogevand
- majsstivelse
- 2 dlmadlavningsfløde 8 %
- 50 gramvalnødder
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken - husk at gemme kogevandet til saucen.2
Hak løget fint, fjern evt. sten og hak dadlerne, skræl halvdelen af appelsinerne og skær dem i både. Gem resten af appelsinerne til saucen. Pil eller skær andekødet i strimler.3
Steg nu løg, dadler og andekød i lidt olivenolie på en pande. Når det er gennemvarmt, tager du det op og lægger det på en tallerken uden at gøre panden ren.4
Tilsæt kogevandet, saften fra de resterende appelsiner og madlavningsfløden og varm op igen. Jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i en smule vand. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. mere kogevand eller appelsinsaft efter smag.5
Vend nu saucen sammen med pastaen, andekødet og appelsinbådene. Servér med valnødder på toppen.6
Velbekomme!