Pasta med oksekød og aubergine - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta med oksekød og aubergine - dag to

I samarbejde med

3.3, Meget populær

I dag skal du bruge resten af kødsovsen fra vores lækre pizzatærter og blot tilsætte hakkede tomater, koge lidt pasta og skære gnavergrønt - det er ret nemt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resten af gårsdagens kødsovs i en gryde og tilsæt hakkede tomater. Smag til med salt og peber. Skræl gulerødderne og skyl agurken og skær det hele i stave til gnavergrønt.

3. Drys med lidt revet ost på toppen, hvis du har det på lager og så er der serveret!

4. God fornøjelse!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i gryden. De kan også skære agurk i stave.

Har du mindre børn, så udskift evt. gulerødderne med andre og blødere grøntsager. Feks. ærter, tomater, majs eller lign.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre