Pastasalat med varmrøget laks og feta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 bundtgrønne asparges
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 pottedild
  • 200 gramfeta i tern
  • 125 gramvarmrøget laks
  • 50 gramsolsikkekerner*
  • 1 stkcitron
  • 4 skiverugbrød
  • 150 gramfriskost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Laks er en super god fisk til børn. Her har vi lavet en hurtig pastasalat med lækker varmrøget laks og spidskål - serveret med rugbrød med friskost og grønne asparges som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne som anvist på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Knæk den nederste del af aspargesene og kog dem i ca. 5 min. i letsaltet vand.

3. Kom ærterne op i en sigte og overhæld dem med kogende vand. Snit spidskålen fint og skyl og hak dilden fint. Vend det hele sammen med den kolde pasta, feta, stykker af varmrøget laks, solsikkekerner, citronsaft, en god sjat olivenolie, salt og peber.

4. Server pastasalaten med varmrøget laks og feta sammen med grønne asparges og rugbrød smurt med friskost. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække den nederste del af aspargesene og lad dem smøre flødeost på rugbrødet inden servering.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre