Pastasalat, torskerogn og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Lav en lækker pastasalat ved at blande pasta, skinke i tern, skyllede cherrytomater i halve, tilberedte edamamebønner, skyllet og renset peberfrugt i tern og lidt pesto. Pak pastasalaten i en beholder med tætsluttende låg - husk en lille ske eller gaffel.

2. Smør et stykke rugbrød med friskost og top med lidt skyllet salat og torskerogn. Rist evt. torskerognen i lidt olivenolie på en pande. Det giver en ekstra lækker smag. Pak evt. en lille smule mayo i en bøtte med tætsluttende låg. Så kan ungerne selv toppe maden, når der skal spises. Husk en lille ske.

3. Skræl et par gulerødder, skær dem i stave og pak dem i madkassen sammen med en håndfuld skyllede vindruer.

4. Smør en tortilla med lidt peanutbutter og rul sammen om en banan. Skær i skiver og pak i madkassen som en lækker snack.

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre