Peking and

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Ægte Peking and tager minimum tre dage at lave. Og det svarer jo til tre år i en børnefamilie! Vi har derfor lavet vores egen lynhurtige version, rullet i pandekager med lækker sødmefuld soyasauce. Vi har brugt resterne fra Mortens and, men du kan også bare stege et par andebryster :o)

Fremgangsmåde

1. Skær andekødet i tynde strimler. Krydr med salt og peber og steg kødet sprødt i lidt olivenolie på en pande. Læg kødet til side og dæk det til med lidt alufolie.

2. Bland vand, soya, farin og mangochutney sammen i en gryde. Varm det op og lad det koge i et par minutter. Jævn saucen med lidt Maizena, rørt ud i en smule vand i en kop. Smag til og tilsæt evt. lidt mere soya, sukker, chutney - eller hvad du nu synes mangler.

3. Skræl gulerødderne, vask agurken og skær begge dele i helt tynde strimler. Skyl salaten og riv den i grove stykker. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i mundrette bidder på skrå. Lun pandekagerne på en pande, i ovnen eller i mikroovnen og stil dem på bordet sammen med and, sauce og grønt i små skåle. Lad alle i familien sammensætte deres helt egen yndlingspandekage med sprødstegt and, grønt og lækker sauce.

4. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du har chutney tilovers, så fat mod! For det første kan det holde sig længe i køleskabet, og for det andet er det super lækkert som tilbehør til mange andre retter. Lige fra hakkebøffer over thairetter til boller i karry.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre