Pitabrød, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk et pitabrød og fyld det med skyllet salat, peberfrugt, skinke og dressing. Opbevar evt. dressingen i en bøtte med tætsluttende låg. Så kan ungerne selv hælde dressing på pitabrødet, når det bliver frokosttid. Og så undgår du, at madpakken bliver smattet.

2. Smør et stykke rugbrød med leverpostej og top med syltede rødbeder, hvis ungerne er til det. Pak evt. rødbederne i en bøtte med tætsluttende låg. Så bliver madpakken ikke smattet. Husk en lille gaffel. Så kan ungerne selv toppe maden, når det bliver frokosttid.

3. Pak lidt ekstra peberfrugt i madkassen sammen med en håndfuld skyllede vindruer og vores lækre dadelsnacks, eller andre gode snacks, til faldende blodsukker i løbet af dagen

4. Velbekomme :o)

Tip

Har du kogt skinke i skiver i køleskabet, kan du bare skære det i strimler eller tern. Du kan også sagtens bruge almindelige agurker som snacks i madpakken. Men prøv evt. at se, om du kan finde skole- eller snackagurker i supermarkedet til en afveksling. De har allerede snackstørrelse fra naturens hånd og smager rigtig godt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre