Pitabrød med falafler, bagte gulerødder og dilddressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramgulerødder
  • 1 stkcitron
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 350 gramNaturli falafelfars
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  • 75 gramsalatmix
  •  syltede rødløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med falafler, bagte gulerødder og dilddressing

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Pitabrød med sprøde falafler lavet af en færdigkøbt falafelfars, bagte gulerødder med citronskal, syltede rødløg og en simpel dilddressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramgulerødder
  • 1 stkcitron
  • 1 pottedild
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 350 gramNaturli falafelfars
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  • 75 gramsalatmix
  •  syltede rødløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Vend gulerødderne med skyllet og revet citronskal, olivenolie, salt og peber. Bag gulerødderne i ovnen i ca. 20 min.

3. Skyl og hak dilden fint. Vend dilden sammen med creme fraiche og smag til med salt, peber og citronsaft.

4. Varm en pande op med en god sjat olivenolie. Form små falafler med en ske og steg falaflerne gyldne på begge sider.

5. Lun pitabrødene i ovnen og skyl salaten.

6. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien lave deres eget pitabrød med falafler, bagte gulerødder, salat, syltede rødløg og dilddressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre dressingen sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre