Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Pitabrød er fantastiske. Både fordi de er gode til travle dage, men også fordi de kan fyldes med lige det, familien bedst kan lide. Her har vi fyldt pitabrødene med rester fra gårsdagens frikadeller. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- frikadeller
- salat efter eget valg
- 4 stktomater
- 1/2 stkagurk
- 1 stkgul peberfrugt
- 300 gramgulerødder
- 8 stkpitabrød med fuldkorn
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Opvarm dellerne fra gårsdagens aftensmad. Enten i ovnen eller mikroovnen. Skyl salaten og snit den fint. Vask tomater og agurk og skær dem i skiver og stave. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugten i skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.2
Lun pitabrødene og stil alt på bordet på fade og i skåle sammen med dressingen så hele familien kan sammensætte deres yndlingspitabrød.3
Velbekomme :o)Tip
Undlad at give børn under tre år rå gulerødder i stave – som f.eks. gnavergrønt – da de kan få gulerødderne galt i halsen. Kog i stedet gulerødderne eller riv dem på et rivejern. Eller erstat dem med andre og blødere rå grøntsager som f.eks. agurk, tomater eller majs.