Pitabrød med lune deller og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød er fantastiske. Både fordi de er gode til travle dage, men også fordi de kan fyldes med lige det, familien bedst kan lide. Her har vi fyldt pitabrødene med rester fra gårsdagens frikadeller. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm dellerne fra gårsdagens aftensmad. Enten i ovnen eller mikroovnen. Skyl salaten og snit den fint. Vask tomater og agurk og skær dem i skiver og stave. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugten i skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.

2. Lun pitabrødene og stil alt på bordet på fade og i skåle sammen med dressingen så hele familien kan sammensætte deres yndlingspitabrød.

3. Velbekomme :o)

Tip

Undlad at give børn under tre år rå gulerødder i stave – som f.eks. gnavergrønt – da de kan få gulerødderne galt i halsen. Kog i stedet gulerødderne eller riv dem på et rivejern. Eller erstat dem med andre og blødere rå grøntsager som f.eks. agurk, tomater eller majs.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre