Pitabrød med lynhurtig kødsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød er en favorit hos rigtig mange familier - fordi de kan fyldes med lige det, man har på lager. Her har vi brugt resterne fra vores tomat- og auberginepasta til en lækker kødsauce som fyld sammen med masser af grønt. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Hak løget fint og svits det i et par minutter i lidt olie i en dyb pande eller en gryde. Tilsæt kødet, krydr med salt og peber og lad det stege med, indtil det er brunet godt af på alle sider. Tilsæt nu auberginesaucen og lad kødsaucen simre i ca. ti minutter, mens du ordner resten. Husk at smage til med salt og peber.

2. Riv gulerødderne groft. Skyl salaten og riv den grove stykker. Skyl tomater og agurk og skær begge dele ud i skiver. Riv osten, hvis den ikke er revet i forvejen. Stil det hele på bordet i små skåle sammen med ketchup og evt. dressing, hvis du har noget på lager.

3. Lun pitabrødene i ovnen eller brødristeren og stil dem på bordet sammen med kødsaucen. Lad hele familien sammensætte deres yndlingspita.

4. Velbekomme :o)

Tip

Vi har beregnet to pitabrød pr. person. Spiser I mindre - eller er i mere sultne - så husk at justere indkøbslisten.

Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til revet ost, ostestave til madpakkerne og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre på middagsbordet :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre