Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Pitabrød er nem og lækker aftensmad, og så kan de fyldes med lige præcist det, du og familien har lyst til. Her har vi brugt rester fra vores mexicanske quinoafad og masser af grøntsager. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- rester fra mexicansk quinoa
- salat efter eget valg
- 4 stktomater
- 1/2 stkagurk
- 300 gramgulerødder
- 1 stkrød peberfrugt
- pitabrød med fuldkorn
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra gårsdagens quinoafad på komfuret eller i mikroovnen.2
Skyl, skræl og rens grøntsagerne. Riv salaten i mindre stykker, skær tomater og agurk i skiver og gulerødder og peberfrugt i stave til gnavergrønt. Stil det hele på bordet i små skåle sammen med quinoaresterne.3
Lun pitabrødene i en brødrister, eller giv dem ca. 30 sekunder i mikroovnen.4
Lad alle ved bordet sammensætte deres helt egen yndlingspita.5
Velbekomme :o)