Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Det er altså slet ikke dumt at lave mad til to dage - for så bliver det ekstra nemt på dag to! Her bruger vi resterne af kødsaucen fra gårsdagens fyldte squash som fyld i lune pitabrød med grøntsager og dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra kødsauce
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkrød peberfrugt
- salat efter eget valg
- 300 gramgulerødder
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Opvarm kødsovsen i en gryde eller i mikroovnen.2
Skyl tomater, agurk og peberfrugt og skær det hele i mundrette stykker. Skyl salaten, skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt.3
Lun pitabrødene i ovnen, i 30-60 sekunder i mikroovnen eller på brødristeren.4
Sæt alle ingredienserne på bordet i små skåle og lad alle fylde pitabrødene med det, de bedst kan lide. Server gulerødder som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære grøntsagerne.