Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
I dag bruger vi resterne fra gårsdagens koteletter som fyld i lune pitabrød sammen med grøntsager og dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stksnackpeber
- 2 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkspidskål
- 1 stkavocado
- stegte koteletter[mambeno-recipe-link id=“990577”]
- 0.5 spskkarry
- 0.5 spsktørret oregano
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spskketchup
- 0.25 spskdijonsennep
- 0.5 spskpaprika
- 6 stkpitabrød med fuldkorn
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skyl og skær peberfrugter, tomater, agurk i mindre stykker. Skær spidskål i tynde strimler, flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Kom det hele i små skåle.2
Skær koteletterne i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie på en pande med karry og oregano. Smag til med salt og peber.3
Bland creme fraiche eller skyr sammen med ketchup, sennep og paprika og smag til med salt og peber.4
Lun pitabrødene og stil alle ingredienser på bordet i små skåle og server med dressing. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingspita! Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at snitte og ordne grøntsagerne. De kan også hjælpe med at blande dressingen. Er der pitabrød tilovers så gem dem til madpakkerne.