Pizza med chorizo, squash og cherrytomater

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pizza med chorizo, squash og cherrytomater

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Den lækreste sprøde pizza med chorizo i skiver, squash, cherrytomater og selvfølgelig masser af mozzarella på toppen. Vi serverer pizzaen med gnavergrønt. Du skal regne med 200-300 gram pizzadej pr. pizza. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille eller brug en pizzasten. Skyl squashen og skræl den i tynde strimler med en kartoffelskræller. Skyl cherrytomaterne og halver dem.

2. Drys lidt mel ud på et rent bord og rul dejen ud, så de er ca. 30 cm i diameter. Pas på, de ikke bliver for tykke! Vigtigt: Har du ikke en pizzaspade, så flyt pizzadejen til et stykke bagepapir med fingrene, inden du smører den med tomatsauce.

3. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene. Fordel chorizo, halvdelen af tomaterne, halvdelen af squashen og til sidst mozzarellaen i små stykker ovenpå.

4. Flyt pizzaerne til ovnen med en pizzaspade, eller før et spækbræt ind under bagepapiret med pizzaerne, og flyt det hele til bagepladen. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og skorpen sprød. Pynt herefter de færdigbagte pizzaer med friske tomater og frisk squash i strimler.

5. Skræl gulerødderne og skær dem i stave til gnavergrønt, der serveres sammen med pizzaerne.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skrælle squash i strimler. De kan også skære tomater og skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre