Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
En mega lækker pizza med kalkunbacon og sorte oliven. Vi serverer pizzaerne med en sprød salat med ristede mandler og æbler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfærdig pizzabund
- 280 gramøkologisk pizzasauce
- 200 gramkalkunbacon
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 140 gramrevet ost
- 100 grammandler
- 3 stkæbler
- 70 gramspæde spinatblade
- dressing efter eget valg
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 250 varmluft.2
Læg pizzabundene på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene. Top med kalkunbacon og oliven. Det er ikke sikkert, du skal bruge alt fyldet. Slut af med revet mozzarella.3
Bag pizzaerne som anvist på pakken med bundene - eller til osten er gylden og skorpen sprød.4
Imens pizzaerne bager, laver du salaten klar.5
Rist mandlerne på en tør pande til de har taget farve. Ryst dem undervejs. Køl mandlerne af på en tallerken. Skyl æblerne og skær dem i tynde både. Skyl spinaten. Bland spinat, æbler og ristede mandler og top med valgfri dressing.6
Server den lækre pizza med den sprøde salat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.