Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En virkelig lækker og saftig burger fyldt med confiteret andelår og en færdigsnittet vinterkålsalat vendt med æbler. Serveret med andesauce og sprøde sweet potato fritter som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkconfiteret andelår
- 400 gramsweet potato fritter
- 3 spsksød sennep
- 4 spskolivenolie
- 400 gramfærdigsnittet vinterkålsalat
- 2 stkæbler
- 2.5 dlandesauce
- 4 stkbrioche burgerbolle
- bagepapir
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1 Tilbered andelårene efter anvisningen på pakken.
2 Fordel sweet potato fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen til de er sprøde. Drys med salt.
3 Rør sød sennep sammen med olivenolie, salt og peber. Vend vinterkålssalaten sammen med sennepsmarinaden.
4 Skyl æblerne og skær dem i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern men pas på fingrene! Vend æblerne sammen med kålsalaten.
5 Opvarm andesaucen i en kasserolle og smag evt. til med lidt salt, peber, citronsaft og sukker. Lun burgerbollerne i ovnen.
6 Pil kødet af andelårene og anret det i en skål.
7 Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen saftige pulled duck burger med sweet potato fritter som tilbehør. Velbekomme!
Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre sennepsmarinaden sammen i en skål og skylle æblerne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.



