Pulled pork sandwich med barbecuesauce og grøntsager - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  stegte svinekæber
  • 75 grambarbecuemarinade
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 3 stkæbler
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskakaciehonning
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 6 stkgræskarbolle
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pulled pork sandwich med barbecuesauce og grøntsager - dag to

I samarbejde med

Braiserede svinekæber er utroligt møre og perfekte at bruge til pulled pork i en lækker sandwich med barbecuesauce og sprøde grøntsager. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  stegte svinekæber
  • 75 grambarbecuemarinade
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 3 stkæbler
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskakaciehonning
  • 0.5 spskdijonsennep
  • 6 stkgræskarbolle
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Riv de braiserede svinekæber til strimler med to gafler. Bland dem med dem færdiglavede barbecuemarinade og varm blandingen op i en gryde eller i mikroovnen.

2. Skyl peberfrugt og æbler og skær begge dele i strimler. Skyl salaten.

3. Bland mayonnaise, akaciehonning og sennep sammen til en hurtig dressing og smag til med salt og peber. Varm bollerne i ovnen eller på en brødrister.

4. Stil alt på bordet på et fad eller i små skåle. Så er der serveret. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler og peberfrugt. De kan også blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre