Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Braiserede svinekæber er utroligt møre og perfekte at bruge til pulled pork i en lækker sandwich med barbecuesauce og sprøde grøntsager. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- stegte svinekæber
- 75 grambarbecuemarinade
- 1 stkrød peberfrugt
- 3 stkæbler
- 125 gramkrøllet salatmix
- 3 spskmayonnaise
- 0.5 spskakaciehonning
- 0.5 spskdijonsennep
- 6 stkgræskarbolle
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Riv de braiserede svinekæber til strimler med to gafler. Bland dem med dem færdiglavede barbecuemarinade og varm blandingen op i en gryde eller i mikroovnen.2
Skyl peberfrugt og æbler og skær begge dele i strimler. Skyl salaten.3
Bland mayonnaise, akaciehonning og sennep sammen til en hurtig dressing og smag til med salt og peber. Varm bollerne i ovnen eller på en brødrister.4
Stil alt på bordet på et fad eller i små skåle. Så er der serveret. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler og peberfrugt. De kan også blande dressingen.