Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
I dag skal du blot varme resterne fra i går, skære lidt grønt tilbehør, riste noget rugbrød og så ellers lave spejlæg - og så er der serveret. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra pyt i pande
- 4 stkæg
- 4 skiverugbrød
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- ketchup
- olivenolie
- smør
- salt
- peber
- kapers
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne fra pyt i pande på en pande med lidt olivenolie - eller giv hele molevitten en tur i mikroovnen.2
Varm lidt olivenolie op på en anden pande. Slå æggene ud på panden, når den er varm, og krydr med salt og peber. Steg til spejlæggene er, som du bedst kan lide dem - helt gennemstegte eller smilende. Du kan også lige vende spejlæggene til sidst og give dem et minuts tid på blommesiden, så du er helt sikker på, at de er gennemstegte.3
Rist rugbrødet og skær gulerødder og agurk ud i stave som tilbehør.4
Server pyt i pande med spejlæg, ristet rugbrød, gulerødder, agurk og diverse dyppelse efter eget valg.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære gnavergrønt og slå æggene ud på panden.