Pyt i pande - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag skal du blot varme resterne fra i går, skære gnavergrønt, riste noget rugbrød og så ellers lave spejlæg - og så er der serveret. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra pyt i pande på en pande med lidt olivenolie - eller giv hele molevitten en tur i mikroovnen.

2. Varm lidt olivenolie op på en anden pande. Slå æggene ud på panden, når den er varm, og krydr med salt og peber. Steg til spejlæggene er, som du bedst kan lide dem - helt gennemstegte eller smilende. Du kan også lige vende spejlæggene til sidst og give dem et minuts tid på blommesiden, så du er helt sikker på, at de er gennemstegte.

3. Rist rugbrødet og skær gulerødder og agurk ud i stave som gnavergrønt.

4. Server pyt i pande med spejlæg, ristet rugbrød, gulerødder, agurk og diverse dyppelse efter eget valg.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære gnavergrønt og slå æggene ud på panden.

 
Sikker køkkenkniv til børn

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre