Rugbrødssandwich med tunsalat og gnavergrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 2 dåsetun i vand
  • 0.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 2 stkæbler
  • 1 stkagurk
  • 4 stkclementiner
  • 12 skiverugbrød
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rugbrødssandwich med tunsalat og gnavergrønt

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Tunsalat er en lækker og nem måde at få fisk på. Her har vi fyldt tunsalat i lækre rugbrødssandwich med salat og æbler i skiver. Hertil serverer vi agurkestave og clementiner som gnavergrønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 2 dåsetun i vand
  • 0.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 2 stkæbler
  • 1 stkagurk
  • 4 stkclementiner
  • 12 skiverugbrød
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Skræl løget og skær det i små tern. Dræn tunen og bland den med creme fraiche, mayo og løg. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

2. Skyl salaten, fjern stokken og del salaten i blade. Skyl æblerne og skær dem i mindre skiver. Skyl agurken og skær den i stave. Pil clementinerne og brug dem til gnavergrønt.

3. Rist rugbrødet i en brødrister eller giv dem 3-5 minutter i ovnen.

4. Lav lækre rugbrødssandwich med tunsalat, salat og æbler. Server med agurkstave og clementiner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurk og æbler i skiver. De kan også blande tunsalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre