Rugbrødsstave

Ingredienser

( 1 portion )

  •  rugbrød
  •  olivenolie
  •  salt- gerne flagesalt
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Rugbrødsstave

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Har du en rest rugbrød tilovers, er det virkelig nemt og lækkert at forvandle dem til sprøde snacks til madpakken.

Portioner

2
2

Ingredienser

  •  rugbrød
  •  olivenolie
  •  salt- gerne flagesalt

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skær rugbrødet ud i aflange stave og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp rugbrødsstavene med en god slat olivenolie og salt - gerne flagesalt, hvis du har det på lager. Og hvis ikke, så bruger du bare almindeligt groft salt.

3. Bag stavene i ovnen i ca. 30 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Vend dem undervejs. Vær opmærksom på, at tilberedningstiden er forskellig alt afhængigt af, hvor tykke rugbrødsstavene er. Så husk at holde øje med dem.

4. Velbekomme :o)

Tip

Brug rugbrødsstavene som snack i madpakken, men undgå så vidt muligt at lade dem ligge i køleskabet for længe, da det kan gøre dem bløde. Server dem f.eks. med en lækker dip af skyr og purløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre