Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
30 min
Har du en rest rugbrød tilovers, er det virkelig nemt og lækkert at forvandle dem til sprøde snacks til madpakken.
Portioner
Ingredienser
- rugbrød
- olivenolie
- salt- gerne flagesalt
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Skær rugbrødet ud i aflange stave og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp rugbrødsstavene med en god slat olivenolie og salt - gerne flagesalt, hvis du har det på lager. Og hvis ikke, så bruger du bare almindeligt groft salt.3
Bag stavene i ovnen i ca. 30 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Vend dem undervejs. Vær opmærksom på, at tilberedningstiden er forskellig alt afhængigt af, hvor tykke rugbrødsstavene er. Så husk at holde øje med dem.4
Velbekomme :o)Tip
Brug rugbrødsstavene som snack i madpakken, men undgå så vidt muligt at lade dem ligge i køleskabet for længe, da det kan gøre dem bløde. Server dem f.eks. med en lækker dip af skyr og purløg.