Rullepølse, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Flæk en rugklapper og læg den sammen med friskost, salat, rullepølse og vasket agurk i skiver. Smør rugbrødet med leverpostej og top med syltede rødbeder og evt. lidt grønt, hvis ungerne er til det.

2. Skær skrællede gulerødder i stave og pak dem i madpakken sammen med dadelsnacks. Skær to skiver af et æble og fjern kernerne i midten. Læg skiverne sammen til en sandwich med peanutbutter i midten. Drys med lidt kanel på toppen. Hvis du vil undgå, at æblerne bliver brune i madpakken, kan du smøre dem med lidt citronsaft og pakke dem i husholdningsfilm i madpakken.

3. Velbekomme :o)

Tip

Pak evt. rødbederne i en lille bøtte for sig. Så bliver madpakken ikke "smattet", og ungerne kan selv lægge dem på maden, når den skal spises :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre