Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En saftig burger med færdigmarineret filet, hjemmelavet coleslaw og BBQ-dressing serveret med vandmelon som tilbehør. Vælg gerne marmoreret grillfilet med smokey BBQ - men vær opmærksom på en længere tilberedningstid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 0.5 stkspidskål
- 250 gramgulerødder
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 2 spskmayonnaise
- 2 spsksød sennep
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- 0.5 stkvandmelon
- salt
- peber
- bbq sauce
Fremgangsmåde
1
Steg svinefileten som anvist på pakken.2
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.3
Rør creme fraiche, mayonnaise, sød sennep, salt og peber sammen og vend sammen med snittet spidskål og revne gulerødder.4
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.5
Skær vandmelonen ud efter eget ønske.6
Skær svinefileten i skiver. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med vandmelon som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre coleslaw-dressingen sammen.