Saftige kyllingburgere med majskolber

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 50 gramrasp
  • 1 stkæg
  • 400 gramkyllingefilet
  • 4 stkmajskolber
  • 4 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 50 gramfetaost i blok
  • 1 stkløg
  •  agurkesalat
  • 6 stkburgerboller
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
  •  ketchup
  •  hvidløgsmayo
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Jubii, en super lækker og saftig kyllingburger, hvor vi har paneret kyllingfileterne og lagt burgeren sammen med tomat, agurk og feta. Vi serverer herligheden med grillede majskolber. Lav retten i køkkenet eller på grillen, hvis vejret er til det. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld raspen ud på en tallerken og pisk ægget sammen i en dyb tallerken med lidt salt og peber. Skær kyllingfileten igennem på langs, så du har to flade stykker. Vend dem først i æggemassen og herefter i raspen. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende!

2. Steg kyllingfileterne i lidt olivenolie på en pande. Vend forsigtigt kyllingerne med en paletkniv undervejs.

3. Fjern blade og de der mega irriterende hår fra majskolberne. Skyl kolberne og kog dem møre i kogende vand i ca. ti min. - eller læg dem på grillen. Her skal de have 15-20 minutter, til de er smukt gyldne. Husk at vende dem undervejs. Hvis du koger kolberne, så del dem i to.

4. Skyl tomater og agurk og skær begge dele i skiver. Skær fetaen i mindre stykker. Er familien til løg så skær lidt løg i ringe. Stil det hele på bordet i små skåle sammen med syltede agurker.

5. Lun burgerbollerne og lad hele familien sammensætte deres helt egen yndlingsburger.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at fjerne hår og blade fra majskolberne. De kan også skære tomater og agurk.

Der er beregnet to burgere pr. voksen og en burger pr. barn. Husk at justere indkøbslisten, hvis I er mere eller mindre sultne.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre