Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker salat med bagte rødbeder, spinatblade, æbler i tern, feta, ristede pinjekerner og en simpel dressing af olivenolie, eddike og honning. Serveret med færdiglavet hummus og lune fuldkornsmadbrød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramfriske rødbeder
- 25 grampinjekerner
- 75 gramspæde spinatblade
- 2 stkæbler
- 2 spskolivenolie
- 1 spskeddike
- 0,5 spskhonning
- 200 gramsalatost i tern 3%
- 3 stknapoli fuldkornsmadbrød
- 200 gramhummus
- bagepapir
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Skræl rødbederne og skær dem i grove tern. Vend rødbederne med olivenolie, salt og peber og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rødbederne i ovnen i ca. 20 min.2
Imens rødbederne bager: Rist pinjekernerne på en tør pande. Skyl spinaten og æblerne. Skær æblerne i mindre tern. Rør olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen til en dressing i en lille skål.3
Vend de bagte rødbeder sammen med spinaten, æblerne, salatosten (vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetariske) og dressing. Top med ristede pinjekerner.4
Lun madbrødene i ovnen eller på en brødrister.5
Server rødbedesalaten med lune madbrød og hummus som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne og spinaten.